Wij helpen u om te

leren door te doen

Wat we doen

Bij The Simulation Crew geloven we in leren door te doen. Leren door zelf de reactie van anderen op jouw acties te ervaren. En leren door fouten te maken. Wij creëren de werkelijkheid van uw organisatie in een veilige virtuele omgeving. Hierin gaan uw medewerkers de game spelen. Ze moeten dingen doen, dingen uitproberen, anders komen ze niet verder. Ze ontdekken wat werkt, én wat niet werkt. Het resultaat? Duurzame gedragsverandering en waardevolle vaardigheden.

Innovatie is leren door te doen
The Simulation Crew staat voor leren door te doen. Pionieren is leren door te doen. Innoveren is leren door te doen. Wij lopen graag voorop. We vinden onze weg. En die weg leidt tot gave games.
Samenwerken is leren door te doen
Samen met u onderzoekt het team van The Simulation Crew wat het beste bij uw organisatie past. Wij leren van u, en u leert van ons. Samen leren we door te doen.
Jarenlange ervaring door te doen
De oplossingen van The Simulation Crew zijn gebaseerd op jarenlange ervaring. Didactische principes, de kunst van game ontwikkeling en kennis van de nieuwste technologieën. In al onze projecten leren we bij door te doen. Maar inmiddels kunnen wij onszelf expert noemen op al deze gebieden. En die expertise zetten we graag voor uw organisatie in.
De toekomst is leren door te doen
The Simulation Crew kijkt uit naar de toekomst. Virtual RealityIntelligent Virtual AgentsArtificial Intelligence… Met deze technologieën houden wij ons dagelijks bezig. En iedere dag leren we door te doen!