Sociale interactie

en communicatie

Voor wie we werken

Beter getraind personeel zorgt voor betere klantervaringen. De games van The Simulation Crew helpen uw organisatie om hierin de volgende stap te zetten. Wilt u een gedragsverandering zien bij uw medewerkers? Groeit uw organisatie snel, en zoekt u een efficiënte manier van inwerken? Vraagt uw praktijk om moderne vaardigheden bij uw medewerkers? The Simulation Crew denkt met u mee!

Bedrijven
The Simulation Crew biedt oplossingen voor ieder bedrijf. De manier waarop uw medewerkers met mensen omgaan is één van de belangrijkste zaken waarop uw klanten u beoordelen. Tijd dus om uw medewerkers hier goed op voor te bereiden.
Overheidsinstellingen
Menselijk contact wordt steeds belangrijker in overheidsinstellingen. De verwachtingen worden hoger. Verwachtingen overtreffen wordt steeds lastiger. Breng uw medewerkers naar het volgende level met de games van The Simulation Crew.
Non-profit organisaties
De games van The Simulation Crew bieden waardevolle praktijkervaring. De veilige, realistische game omgevingen bieden de mogelijkheid om zelfvertrouwen te ontwikkelen. De (sociale) vaardigheden die in de games geleerd worden, kunnen direct worden toegepast.
Beroepsonderwijs
The Virtual Skillslab is het jongere zusje van The Simulation Crew. Via Virtual Skillslab bedienen wij honderden scholen in het MBO, VMBO en Praktijkonderwijs. Duizenden leerlingen profiteren van onze ervaring uit de praktijk. Zo bereiden zij zich goed voor op de arbeidsmarkt.

Zij gingen u voor

LVNL

Luchtverkeersleiders moeten veel oefenen om procedures en regels te kennen. Dit gebeurt met kostbare simulatoren, pseudo-pilots en trainers. The Simulation Crew bouwde een tweetal games waarmee zonder begeleiding kon worden getraind.

Rituals

Rituals groeit snel en zoekt veel voldoende geschoold personeel. The Simulation Crew ontwikkelde een 3D simulatie game op basis van het Rituals verkoopsysteem. De game wordt gebruikt bij de roll-out van het kassasysteem en het inwerken van nieuwe medewerkers.

Facilicom

Facilicom helpt organisaties gastvrijer te worden via het Hospitality in Praktijk (HiP) programma. Het programma was beperkt schaalbaar, omdat het leunde op de inzet van Facilicom consultants. The Simulation Crew bedacht een redesign van het HiP programma. Coachingstaken werden verplaatst naar klantorganisaties. Een app met beheeromgeving verzorgt de interactie tussen deelnemers en coaches. Gamification is maximaal toegepast.