Wat we doen

Intelligente avatars in uw wereld

The Simulation Crew is gespecialiseerd in games op het gebied van communicatie en sociale interactie. Wij bieden de mogelijkheid om uw medewerkers te trainen in een virtuele 3D weergave van uw organisatie. Zeer realistisch, maar veilig tegelijk. Spelers moeten zelf keuzes maken om verder te komen. Intelligente avatars reageren op die keuzes. Uw medewerkers ervaren zo wat goed is, en wat beter kan. Het resultaat? Duurzame gedragsverandering en waardevolle vaardigheden.

Innovatie
The Simulation Crew houdt van pionieren. Net als spelers van onze games, hebben wij geleerd door te doen. Wij lopen graag voorop. We vinden onze weg. En die weg leidt tot gave games.
Samenwerken
Samen met u onderzoekt het team van The Simulation Crew wat het beste bij uw organisatie past. Wij leren van u, en u leert van ons.
Jarenlange ervaring
De oplossingen van The Simulation Crew zijn gebaseerd op jarenlange ervaring. We hebben experts op het gebied van didactische principes, de kunst van game ontwikkeling en de nieuwste technologieën. Onze expertise zetten we graag voor uw organisatie in.
Klaar voor de toekomst
The Simulation Crew kijkt uit naar de toekomst. Virtual RealityIntelligent Virtual AgentsArtificial Intelligence… Met deze technologieën houden wij ons dagelijks bezig. En iedere dag leren we door te doen!